Αλλαγές

Εάν  επιθυμείτε αλλαγή ενός προϊόντος, του οποίου η συσκευασία είναι άθικτη και το ίδιο το προϊόν μη χρησιμοποιημένο,  θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως δεν πραγματοποιείται καμία αλλαγή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία.Αφού μας ενημερώσετε για την επιθυμητή αλλαγή, θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν στη διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά την πρώτη σας παραγγελία. Μόλις έρθει ο courier για την παράδοση του δεύτερου προϊόντος, θα πληρώσετε (εφόσον υπάρχει) την χρηματική διαφορά και θα του επιστρέψετε το προηγούμενο προϊόν (χέρι με χέρι). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της αλλαγής, επιβαρύνουν εσάς.

 

Επιστροφές

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος,  θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία επιστροφή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση,άθικτο, χωρίς οποιαδήποτε παραβίαση της συσκευασίας και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής. Επίσης, στο εσωτερικό του επιστρεφόμενου δέματος θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα χαρτί, στο οποίο θα αναγράφεται το IBAN, η τράπεζα στην οποία ανήκει και το ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου ο οποίος θα είναι και ο ίδιος αποστολέας του προϊόντος .

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους. Όμως, σε κάθε περίπτωση, αφαιρούνται 5,5€ ευρώ από το επιστρεφόμενο ποσό, τα οποία αντιστοιχούν στα εξοδα των μεταφορικών και της αντικαταβολής της παραγγελίας.

 

1)Στέλνετε το δέμα με την ΕΛΤΑ Courier (συνεργαζόμενο πρακτορείο) και χρέωση δική σας.

2)Στέλνετε το δέμα με οποιοδήποτε πρακτορείο courier επιθυμείτε και χρέωση δική σας. Σε αντίθετη περίπτωση, να γνωρίζετε ότι δε θα παραλάβουμε το δέμα.

 

Η εταιρεία μας θα ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν και μόνο αν βρίσκεται στην αρχική του μορφή και συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής, θα προβεί σε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.